Μεγάλη ποικιλία υλικών

Κοπή και χάραξη σε ξύλο, plexiglass - ακρυλικό, χαρτί, χαρτόνι, γυαλί, φελλό, δέρμα, δερματίνη, τσόχα, και πολλά άλλα

Επιλογή υλικού

Έχεις την ιδέα? Την κάνουμε πράξη!

Απευθυνόμαστε σε εταιρείες με είδη δώρων, αρχιτέκτονες, διαφημιστικές εταιρείες, τουριστικές επιχειρήσεις, σχεδιαστές για δημιουργία μακετών αλλά και στον ιδιώτη που θέλει να δημιουργήσει κάτι μοναδικό! Επιλέγοντας το υλικό που σου ταιριάζει!

Δημιούργησε τώρα

Κάνε το χώρο σου μοναδικό!

Φτιάξε τα αντικείμενα της καθημερινότητας με την δική σου προσωπική πινελιά. Κάνε απίθανα και μοναδικά δώρα σε φίλους και συνεργάτες. Δώσε στο δώρο σου μια άλλη διάσταση.

Άμεση αγορά

Για εσένα που θέλεις κάτι μοναδικό για την επιχείρησή σου αλλά και για εσένα που θέλεις ΑΜΕΣΑ ένα μοναδικό δώρο, αντικείμενο ή/ και πρόταση!

Δημιούργησε ένα μοναδικό brand και μείνε "χαραγμένος" στη μνήμη των καταναλωτών με την lasercut.gr.

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις την επιχείρηση σου και θέλεις ένα μοναδικό σημείο αναφοράς; Θέλεις η "φίρμα" σου να γίνει αισθητή με την άφιξή της στην αγορά! Η lasercut.gr ήρθε για να δώσει νέα διάσταση στη μικρομεσαία επιχείρηση. Η lasercut.gr δημιουργεί μαζί σου το απόλυτο brand για την επιχείρησή σου!

Θέλεις να δημιουργήσεις νέο περιεχόμενο και πιστούς καταναλωτές. Έλα στη lasercut.gr να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό πρότυπο.

Περισσότερα

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα μοναδικό αντικείμενο, θέλεις να φτιάξεις μόνος σου τις μπομπονιέρες σου.

Έτοιμα σχέδια, ετοιμοπαράδοτα υλικά για κάθε δημιουργία. Υλικά για μπομπονιέρες, προσκλήσεις & πάρτι. Για κάθε σκέψη και κάθε έμπνευση. Η lasercut.gr δημιουργεί αντικείμενα για κάθε περίσταση.

Ζήτα στη lasercut.gr κάθε σου επιθυμία και έμπνευση. Στείλε μας το σχέδιο και τις ποσότητες που σε ενδιαφέρουν και σε λίγες μέρες είναι στην πόρτα σου!


Περισσότερα

Δημιούργησε το δικό σου αντικείμενο!

Read more

Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε μαζί, κάνοντας την ιδέα σου πραγματικότητα!

Κάνε την παραγγελία σου online!

Φόρμα Παραγγελίας
  • Σεϊζάνη 2, 142 31 Νέα Ιωνία, Αττική